Кристиано Роналдо направи още едно постижение в кариерата си. С гола си

...
Кристиано Роналдо направи още едно постижение в кариерата си. С гола си
Коментари Харесай

Роналдо записа нов рекорд в Серия А

Кристиано Роналдо направи още едно постижение в кариерата си. С гола си при успеха на " Ювентус " с 2:0 на открито над " Болоня " в XXVII кръг той стана най-резултатният португалец в историята на Серия А. Той към този момент има 43 попадения, с едно повече от Руи Коща ( " Фиорентина " - 38, " Милан " - 4). Роналдо е и най-продуктивният португалец в границите на един сезон. Това бе гол №22 за него през актуалната акция, което надмина миналогодишния му връх от 21 попадения.

Звездата на " Ювентус " откри резултата против " Болоня " от дузпа в 23-ата мин., а Пауло Дибала удвои в 36-ата. След мача треньорът Маурицио Сари бе удовлетворен: " Днес бяхме по-стабилни физически и успяхме да поддържаме движение в играта си 70 минути, до момента в който за Купата на Италия силите ни свършиха след 20-30 минути. Имахме много ситуации да решим мача с трети гол, само че към края силата ни свърши и се прибрахме в отбрана. Това не е философско или тактическо решение, просто ни свърши горивото. Във футбола, както и в живота, има отзиви, а има и обстоятелства. Ако слушате другите отзиви, ще си помислите, че тимът ни се разпада на части. Ако гледате обстоятелствата, ще видите, че сме отпред в класирането. Критиките към нас са прекомерно пресилено, само че те ще ни подействат мотивиращо да се върнем във форма ".
След този мач " Ювентус " води в класирането с 66 т., пред " Лацио " (62 и мач по-малко), " Интер " (57 и мач по-малко) и така нататък Други срещи от понеделник: " Фиорентина " - " Бреша " 1:1, " Лече " - " Милан " 1:4.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР